Anders & Måns

Nu har vi väl trevligt?

Datum: onsdag 6 december, 2017
Tid: 19:30
Plats: Kulturens hus, Stora salen
Pris: 395 kr ordinarie, 345 medlem i Klubb Kultur
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Hur gör man egentligen för att bli lycklig? Det är en fråga som humorduon Anders och Måns svarar på när de ger sig ut på turné i höst med föreställningen Nu har vi väl trevligt? Onsdagen den 6 december besöker de Kulturens hus i Luleå.

Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör de verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger?

– Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt sitt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framför allt vad andra gör, säger de och utlovar ett lyckopaket och en självhjälpshow i två akter utan konkreta råd, men med massvis av tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka, säger Anders och Måns.

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Hösten 2017 följer de upp 2014 års hyllade turné Primater med Topplån med föreställningen Nu har vi väl trevligt. Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset.

Anders Johansson är programledare och komiker. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4.