Doug Seegers

Blues Julkonsert

Datum: torsdag 13 december, 2018
Tid: 19:00
Plats: Lilla salen
Pris: 335 kr
Arrangör: Rootsy Music
Köp biljett

Det blir egna jullåtar, klassiska julhits och innerlig värme på Doug Seegers turné ”Give it away Christmas tour 2018”. Doug älskar att göra de årliga julturnéerna. Han säger ”The christmas tours are my favorite tours. It’s just so precious playing acoustic with my band in beautiful rooms and for the fans that I love so much”

Förra årets julturné blev en succé med fyllda hus runt om i Sverige. Även i år gör Doug konserterna till förmån för barn i Uganda som har gatan som sitt hem. Doug Seegers, som är ambassadör för Erikshjälpen, har själv besökt Uganda för att se arbetet som Erikshjälpen driver tillsammans med lokala partnerorganisationer.

Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills Veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville och resten är, som man brukar säga, historia. Sedan dess så har svenskarnas kärlek till Doug, hans röst och hans sånger bara växt och han är idag en etablerad artist på högsta nivå i Sverige.

Under julkonserterna vill Doug komma nära sina åhörare. Det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme.

du kanske även gillar

Louise Hoffsten

lördag 23 februari, 2019, 19:30 - kl 22:30

Louise Hoffsten är dubbelt aktuell just nu. Dels som en av årets medverkande artister i programmet ”Så mycket bättre” och … Läs mer

Taggar: Blues, Rock, Visor,


Julblåss

tisdag 18 december, 2018, 19:00 - kl 20:00

Kulturskolans blåsorkestrar bjuder på en föreställning med garanterad julstämning, tomtar, julmusik, allsång och vinterbrus!

Taggar: Julkonsert,


SOFIA KARLSSON & MARTIN HEDEROS

onsdag 12 december, 2018, 19:30 - kl 21:00

Lagom till Luciavaket, närmare bestämt den 12 december, gästar Sofia Karlsson och Martin Hederos Kulturens hus. Det blir glitter, glöd, … Läs mer

Taggar: Jul, Julkonsert,