Kajsa Grytt & Malena Jönsson

Datum: fredag 12 maj, 2017
Tid: 20:00
Plats: Backstage, Kulturens hus
Pris: 180 kr ord
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Ibland är det enkla också det geniala. Kajsa Grytts starka och personliga stämma i kombination med Malena Jönssons flygel till exempel. Som när de firar att skivan ”Historier från en väg” fyllt 30 år med en gemensam konsert där endast piano och sång skapar en nerv och intensitet bara de kan uppbringa och som förflyttar publiken till en glömd, gömd och fantastisk 80-tals estetik. Vinröd sammet, Berlin, matroser och stjärnor, franska kvarter, trapetser, rödvin, vägar, rökiga barer, dekadens och vacker melankoli. Ett romantiskt Europa med berättelser om livsöden och längtan.

Herregud! Vad är det som är så härligt med den där trasigheten? Kanske är det så enkelt, att den är vinröd. Där vill vi vara, så vi fortsätter lite till, bara lite till. Välkomna! – Kajsa Grytt & Malena Jönsson

När vi släpper in dig backstage får du uppleva artisterna och musiken på nära håll. Det blir en helt unik och exklusiv upplevelse. Backstageområdet är i vanliga fall till för artisterna, men den här gången blir det en plats för bar och mingel. Och du kliver rakt in på scen när det är dags för konsert.

Vi släpper in till barområdet Backstage klockan 19.15.

Åldersgräns: 18 år

Kommande evenemang