Lunchbiten


Lunchbiten höstsäsongen 2017

Skulle det smaka med soppa och underhållning till lunch? Bra! Under höstsäsongen erbjuder vi två härliga Lunchbitar. Under en knapp timme får du underhållning, mustig soppa, bröd, dryck och kaffe. Lunchbiten kostar endast 180 kronor. Vi ses! 

 

Måndag 25 september i kl. 12.00 i Lilla salen

Dagens underhållning: Symbio med folkmusik som rockar! 

Vem skulle kunna tro att vevlira och dragspel rockar värre än ett rockband? Musikerna Johannes Geworkian Hellman och LarsEmil Öjeberget i duon Symbio bevisar att det är just så. Med sin glödande energi och varma, inbjudande scenuttryck öppnar de gränser som vi själva sätter i våra hjärnor. Duon bjuder på en unik mix av modern folkmusik med influenser från både pop och rock och visar på att allt kanske inte är exakt så som det ser ut att vara.

Läs mer om föreställningen och köp biljett här.

Insläpp från kl. 11.30.

Dagens soppa: Rotfruktsoppa med viltkött.

Önskemål om specialkost? Förboka via biljettkassan på Kulturens hus, tel 0920-45 59 00.

 

Måndag 23 oktober kl. 12.00 i Lilla salen

 
Dagens underhållning: Oh Jonathan med folkmusikinspirerad popmusik! 

Denna måndag står Oh Jonathan på scen, en duo som har uppmärksammats för sin folkmusikinspirerade pop. Sandra Widman och Josefin Löfgren i Oh Jonathan blev vänner 2010 när de spelade i samma ensemble på Framnäs folkhögskola och de kunde snabbt konstatera att deras röster passade väldigt bra tillsammans.

Deras popharmonier som framförs i stämmor har väckt stor uppmärksamhet och i fjol släppte de ep:n Frickin Fairytale, en skiva som de själva beskriver som spretig och full av kärlek och vänskap.

Läs mer om föreställningen och köp biljett här. 

Insläpp från kl. 11.30.

Dagens soppa: Nudelsoppa med ingefära, lime, citrongräs och kyckling.
Önskar du specialkost? Förboka via biljettkassan på Kulturens hus, tel. 0920-45 59 00.