Musikserier 2018


Gå med i våra musikserier och få ett helt år med musikaliska upplevelser i världsklass! Som vanligt kan du välja mellan Klassiska serien och Jazzserien. Eller varför inte, gå med i båda två? 

Klassiska serien och Jazzserien kostar endast 960 kronor styck (ordinarie pris 1560 kronor). Paketpris för både Jazzserien och Klassiska serien är 1440 kronor (ordinarie pris 3120 kronor). 

Under 2018 ingår sex konserter i både Klassiska serien och Jazzserien, med gästspel från såväl NorrlandsOperan som Bohuslän Big Band. Den Klassiska serien 2018 bjuder på osedvanligt många klassiska klassiker! Får du inte nog av Mozart, Tjajkovskij, Mahler, Ravel och Sibelius? Då är det är den Klassiska serien definitivt något för dig! Du får följa med på en underbar resa ut i ett öppet musiklandskap – bland stora uttryck och känslor!

I Jazzserien blir det ett efterlängtat återseende när Rigmor Gustafsson åter gästar oss. Dessutom får vi bland annat ta del av ett unikt musikalisk samarbete när Sofia Jannoks jojk förenas med toner från Norrbotten Big Band.

Räkna med ett nytt fantastiskt år med våra Musikserier!

Jazzserien – (Läs mer här om konserterna i serien)
Klassiska serien – (Läs mer här om konserterna i serien) 

Observera att antalet platser är begränsade i våra populära Musikserier. 

Intresseanmälan musikserier 2018

  • Ange gärna ditt mobilnummer