Evenemang och aktiviteter för barn


Det är kul på Kulturens hus. Hos oss får barn, precis som vuxna, härliga energikickar i form av kultur. 

På Kulturens hus har vi ett rikt och varierande utbud av aktiviteter för barn. Vi ger spännande, roliga och utvecklande föreställningar för våra yngre besökare. Ofta med inslag av sång och musik.

I Stadsbiblioteket finns en speciell barnavdelning. Här kan du upptäcka böckernas underbara värld, gå på babysång och mysa i vår spännande sagogrotta. Ibland har vi också pyssel, skollovsaktiviteter och andra trevligheter. Vi har även öppen bildverkstad för barn och vuxna i alla åldrar. Här jobbar vi med olika teman under ledning av en konstpedagog. Alla är med och jobbar på sin egen nivå. Konsthallens barnaktiviteter pågår även löpande under hela året. I och med coronaläget så är en hel del av våra barnaktiviteter pausade, men vi hoppas att vi snart får välkomna er till huset igen!

Aktuella evenemang för barn i Kulturens hus

Snart är det sportlov och i år kommer vi att erbjuda en del digitala sportlovsaktiviteter. Håll utkik här på hemsidan för mer information.

Här hittar du vad som är på gång just nu.

Se alla våra evenemang för barn.Bok- och filmcirkel digitalt 13+

onsdag 14 april, 2021, 16:30

Vi läser en filmatiserad bok, sedan träffas vi via Teams för att se filmen och diskuterar boken och filmen tillsammans. … Läs mer


Bok- och filmcirkel digitalt 13+

onsdag 26 maj, 2021, 16:30

Vi läser en filmatiserad bok, sedan träffas vi via Teams för att se filmen och diskuterar boken och filmen tillsammans. … Läs mer


Sune - Ensam Hemma Nytt datum!

lördag 6 november, 2021, 17:00

Nytt datum är lördag 6 november 2021 kl. 17.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för … Läs mer