Biljetter


Hos oss kan du köpa biljetter till det mesta som händer i Luleå inom kultur och idrott.


Telefonnummer Kulturens hus biljettkassa: 0920-45 59 00.

För biljettfrågor kan du även maila vår biljettkassa. Bokningar görs över disk & via telefon, inga bokningar görs via mail. Mailadress: kulturenshus@lulea.se

Aktuella öppettider hittar du här
Utöver ordinarie öppettider håller biljettkassan alltid öppet en timme före evenemang.

Grattis till vinnarna av presentkort

Nu är vinnarna från fredagens happening på entréplan dragna. Vi säger stort grattis till dig med lottnummer 7 och lottnummer 48! 🎉 Du har vunnit ett presentkort, lunch för två hos Craft N Draft! Från och med torsdag 1 juni kan du hämta vinsten i vår biljettkassa, viktigt att du tar med din lott.

Information om Tickster – nytt biljettsystem

Tickster är vår nya leverantör för biljettförsäljning av evenemang i Kulturens hus. Vi har därmed ett nytt biljettsystem och här har vi samlat information om hur det berör dig som kund hos oss.

Vad händer med mina biljetter till framtida evenemang?
Redan köpta biljetter flyttas automatiskt över till det nya biljettsystemet.

Har du en utskriven pappersbiljett eller e-biljett sedan tidigare går den bra att använda vid ditt konsertbesök.

När du köper biljetter i vårt nya system kommer du få uppge dina personuppgifter. Här hittar du personuppgiftspolicyn.

Vad händer med mitt nuvarande presentkort?
Alla Kulturens hus presentkort som är köpta i det gamla biljettsystemet gäller även i vårt nya biljettsystem. Kulturens hus presentbiljetter är giltiga ett år från utskriftsdatum.

Vi tar inte längre emot Ticketmasters presentkort, har du deras plastkort kontakta dem på 0771 – 170 70 70 så hjälper de dig att köpa till event som säljs via Ticketmaster. Deras digitala presentkort kan du använda vid köp på evenemang som säljs på www.ticketmaster.se.

Varför ser jag inte alla evenemang hos Tickster?
Det beror på bytet av biljettleverantör. I en övergångsperiod ser du fortfarande vissa evenemang hos Ticketmaster men för att vara säker på att inte missa något evenemang rekommenderar vi dig att gå in på vår hemsida för att köpa biljett. Där slussas du sedan vidare till rätt biljettleverantör.

Var hittar jag Ticksters hemsida?
Biljetter till evenemang över hela Sverige – Tickster

Jag har frågor om biljettförsäljning?
Då är du välkommen att kontakta biljettkassan i Kulturens hus, 0920-45 59 00. Öppettider hittar du här.


Håll koll på de senaste biljettsläppen

Kulturens hus nyhetsbrev kommer ut en gång i veckan och innehåller allt från de senaste biljettsläppen och konstutställningarna till aktuella evenemang i veckan. Perfekt för dig som glömmer att hålla koll på evenemangskalendern eller bara vill bli lite inspirerad.

Ja, jag vill ha nyhetsbrevet


Biljetter till evenemang i Kulturens hus kan du boka och köpa direkt i vår biljettkassa. I de flesta fall kan du även boka och/eller köpa biljetter på www.tickster.com

Bokade biljetter ligger i tre dagar och därefter makuleras bokningen automatiskt. Uthämtade biljetter återköpes inte. Tänk på att dina biljetter är en värdehandling!

Biljetter finns att köpa i vår biljettkassa på entréplan i Kulturens hus på Skeppsbrogatan 17.