Biljetter


Hos oss kan du köpa biljetter till det mesta som händer i Luleå inom kultur och idrott, men även till evenemang i hela Sverige. Vi är ett licensierat biljettombud för Ticketmaster, vilket innebär att du även kan köpa biljetter till konserter i andra städer så länge de också använder Ticketmaster.


Håll koll på de senaste biljettsläppen

Kulturens hus nyhetsbrev kommer ut en gång i veckan och innehåller allt från de senaste biljettsläppen och konstutställningarna till aktuella evenemang i veckan. Perfekt för dig som glömmer att hålla koll på evenemangskalendern eller bara vill bli lite inspirerad.

Ja, jag vill ha nyhetsbrevet


Biljetter till evenemang i Kulturens hus kan du boka och köpa direkt i vår biljettkassa. I de flesta fall kan du även boka och/eller köpa biljetter på www.ticketmaster.se.

Bokade biljetter ligger i tre dagar och därefter makuleras bokningen automatiskt. Uthämtade biljetter återköpes inte. Tänk på att dina biljetter är en värdehandling!

Biljetter finns att köpa i vår biljettkassa på entréplan i Kulturens hus på Skeppsbrogatan 17.

Telefon Kulturens hus biljettkassa: 0920-45 59 00

 

Har du frågor om coronaviruset? Läs mer på www.kulturenshus.com/corona

 

Ticketmaster: 077-170 70 70,  www.ticketmaster.se

Utöver ordinarie öppettider håller biljettkassa alltid öppet en timme före evenemang. Även vid större nationella släpp via Ticketmaster håller biljettkassan öppet utöver ordinarie öppettider.

Mån-tors 10:00-15:00
Fre-sön Stängt
 
 
Telefontider 
Mån-tors 10:00-15:00
Fre-sön Stängt
Telefon lunchstängt 12.30-13.30