Övrigt


Var håller Bok & Bild hus 

Bok & Bild håller till i Kulturens hus i Luleå, som ligger centralt beläget i Luleås Norra hamn.

Kulturens hus har ett eget garage men i närheten finns Strand parkeringsplats och även Shopping parkeringshus. Smedjegatan ligger ett stenkast ifrån Kulturens hus och här stannar de flesta lokala bussar. Luleå buss- och tågstationer ligger även de bara några hundra meter ifrån Kulturens hus.  

 

Biljett blir armband

Biljetten till Bok & Bild byts till ett armband vid biljettkontrollen som sker på plan 4. Tänk på att det kan vara kö så var ute i god tid för att hinna byta in detta innan programmen börjar! Bytet kan ske from kl.10:00 på plan 4.

Garderob ingår i biljettpriset och alla ytterkläder måste hängas in på grund av brandrisk. Garderoben är bemannad under hela Bok & Bild. 

Biljettkontrollen öppnar 10:00 under både fredag och lördag. Ledsagare går gratis. 

OBS! Kvällsprogrammens biljetter byts inte ut mot armband. Och armbandet gäller inte för kvällsprogrammet. Det krävs separat biljett för de olika kvällarna.  

 

Scenerna

Alla salar och rum har ett begränsat antal platser. När en sal är full stängs dörrarna och personer som inte fått plats får då söka sig till de andra scenerna. Det är därför viktigt att vara i god tid till de programpunkter som är verkligt intressanta.

Stora salen 

Finns på våning 4, rymmer ca 600 personer. Entrén till Stora salen sker bara genom ingångarna på plan 4. Vid behov kan balkongen öppnas och tillgängliggör ytterligare ca 200 platser.  

Lilla salen 

Finns på våning 5, rymmer ca 270 personer. 

VIP 

Finns bakom loungen på våning 5, rymmer 50 personer.  

Olga Bardh 

Finns på våning 4, rymmer 70 personer. 

Loungen 

Finns på våning 5, och under dagen fungerar scenen som plats för de boksläpp som sker under helgen. På kvällen är det här kvällsprogrammet pågår, dit en separat kvällsbiljett behövs. Åldersgräns 18 år. 

 

Tillgänglighet

Se mer info här: https://www.kulturenshus.com/om-oss/tillganglighet/