BRÄND – Axel Schylström

Datum: måndag 8 april, 2019
Tid: 18:30
Plats: Lilla salen
Pris: 295 kr
Arrangör: Axel Schylström
Köp biljett

Succéföreställningen är tillbaka! +++++
Axel Schylströms BRÄND blev under hösten en stor publiksuccé. I efterhand deltog hundratals besökare i en utvärdering där BRÄND gavs snittbetyget 4,8 av 5 av publiken.

I BRÄND kombinerar Axel sin gripande föreläsning med avskalad musik. Vi motiveras och får ta del av förebyggande verktyg mot psykisk ohälsa, nycklar till att bli mentalt stark, samt tips på hur man får en positiv syn på sig själv och därmed blir attraktiv.
Allt detta utgår från de erfarenheter som tog Axel från blodiga lakan och självmordstankar på sjukhuset – till Melodifestivalen, Idol och ett liv i rampljuset, trots de omfattande ärren. Vi tas med på en minst sagt gripande resa – som med jämna mellanrum övergår i intim & avskalad musik från en Sveriges absolut starkaste soul-pop röster.
Kom och ta del av en fantastisk föreställning som knappast kommer att göra dig besviken!

Om Axel:

År 2012 förändrades livet drastiskt för Axel Schylström. En allvarlig brännskadeolycka lämnade honom ärrad för livet och raserade därmed hans pågående elitsatsning inom fotboll. Efter år av intensiv rehabilitering kom Axel tillbaka till ett helt förändrat tonårsliv. Plötsligt stod hans handikapp helt i fokus för omgivningen – men Axel lät sig inte nedslås. Den långväga drömmen om att bli artist tog honom till TV4:s Idol 2015, där det stora musikaliska genombrottet kom. Hela svenska folket berördes av Axels sylvassa popröst och på bara några månader blev han en folkkär figur på den svenska musikhimlen.
Idol-äventyret följdes upp av skivkontrakt, flertalet singlar, turnéer som såväl artist som motivationsföreläsare, samt deltagande i Melodifestivalen. Det egenskrivna bidraget ”När ingen ser” gjorde stor succé och belönades år 2017 med en guldskiva.
År 2018 släppte Axel sin debutbok ”BRÄND – En resa genom eld.”