Creedence Tribute

hyllning

Datum: lördag 3 september, 2022
Tid: 19:30
Plats: Stora salen
Pris: 605 kr
Arrangör: Besterman
Köp biljett

Creedence Tribute – “Rockin All Over The World Tour”

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival “Rockin All Over The World Tour” – En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band

 

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen. “Rockin All Over The World Tour” är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen. Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2022.

Längd: ca 2 h 10 min inkl. paus