Eat n’ Enjoy med Oscar Danielson – Nytt datum!

En After Work med musik & mat

After work Pop Singer songwriter

Datum: måndag 20 april, 2020
Tid: 17:30
Plats: Loungen
Pris: 200 kr inkl. mat
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Nytt datum! Konserten flyttas till 16 november. Köpt biljett gäller och du behöver ej göra någonting.

Har du ej möjlighet att gå det nya datumet?
Då kan du återköpa din biljett i vår biljettkassa, senast 2 maj.

Kontakt: 0920-45 59 00.

Läs mer om nuläget här.


Eat n´Enjoy är en After Work med musik, mat och samtal. Njut av musiken och lär känna artisten lite mer på djupet samtidigt som du mättar magen med något gott från restaurangen.

I vår åker Oscar Danielson ut på en omfattande Norden-turné. Endast tre av datumen är på svensk mark, och håll i dig – ett av dem är i Kulturens hus! Måndag den 20 april gör Oscar ett exklusivt och intimt framträdande där musiken och textförfattandet står i fokus.

 

Craft ‘ Drafts pokébowl ingår

Till tonerna av låtar som ”Besvärjelse” och ”Tröst” (från det nysläppta albumet ”Det här kan bli året som jag faller”) får du njuta av restaurangens fantastiska Poké Bowl. Och i samtal med Malin Winberg delar Oscar med sig om själva essensen i hans textförfattande – barn, livspussel och en ständigt tickande klocka.


Insläpp: 17.30
Mat som ingår i biljettpriset: Craft n’ Drafts Pokébowl. (Lättmarinerad lax i soja, sesam & chili serveras med ris, mango- & tomatsallad, hyvlad gurka, sojabönor och avokado).

På scen: Oscar Danielson 18.15
I samtal med: Malin Winberg

Mat serveras innan konserten, sen blir det ett set musik följt av samtal mellan Malin Winberg och Oscar Danielson. Därefter avslutar Oscar med ett till set musik.

Åldersgräns: 18 år+

du kanske även gillar

Joel Alme - OBS Framflyttat

fredag 11 september, 2020, 19:30 - kl 21:30

Obs! Konserten som planerades 5 mars med Joel Alme blir framflyttad till fredag 11 september. Köpt biljett gäller för det … Läs mer

Taggar: Indiepop, Pop, Vispop,


Ludwig Hart

fredag 8 maj, 2020, 21:00 - kl 23:00

Ludwig Hart knyter an till de samtida amerikanska indiebanden. Gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes … Läs mer

Taggar: Indie, Singer songwriter,