Inställt! Ingen Jul med Franska trion

Framflyttad turné

Jazz julmusik Rock

Datum: lördag 30 januari, 2021
Tid: 21:00
Plats: Lilla salen
Pris: 295 kr
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Med anledning av regeringens nya nationella restriktioner för att motverka spridning av coronaviruset ställs tyvärr in denna konsert in. Återköp görs via Kulturens hus biljettkassa senast 1 februari 2021.

 

Glädjande nog kan vi presentera ett nytt datum för Franska Trion i Kulturens hus! Lördag 30 januari 2021 spelar de klockan 19.00 samt 21.00.

Med anledning av coronaviruset flyttades de inplanerade konserterna “Jul med Franska Trion” fram och spelningarna i januari blir istället en hyllning till den turnén som aldrig blev av. Denna går under namnet “Ingen Jul med Franska Trion” och du som köpt biljett till 5 december behåller din biljett – den gäller till januaris spelningar.

Du som vill göra ett återköp: Vänligen kontakta Kulturens hus biljettkassa för återköp senast 31 december. Ta hand om dig!


Franska trion har spelat tillsammans sedan 2002 och den 23 oktober släppte bandet sitt elfte album. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har hyllats för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden. 2013 var de förband till Håkan Hellström och under hösten syns trion i tv-rutan då de är ett av husbanden i ”På Spåret 2020/2021”.

De har även en konsert kl: 19.00.

Mycket begränsat antal biljetter

Föreställningen genomförs med max 50 personer i publiken. Lilla salen rymmer 250 personer och evenemanget är onumrerat vilken ger god möjlighet att hålla avstånd mellan besökare.

Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer, håll avstånd till andra besökare, tvätta händerna ofta och stanna hemma om du känner dig sjuk.