Good Harvest – Nytt datum!

americana

Datum: lördag 17 oktober, 2020
Tid: 19:30
Plats: Lilla salen
Pris: 250 kr, Klubb Kultur 215 kr
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Nytt datum! Konserten flyttas till 17 oktober kl. 19.30. Din köpta biljett gäller.

Har du ej möjlighet att gå det nya datumet?
Då kan du återköpa din biljett i vår biljettkassa, senast 24 maj.

Kontakt: 0920-45 59 00.

 

Planerad support Dawn Landes [US] utgår på grund av resestopp mellan USA och Europa.


Americana-duon Good Harvest är två sammansvetsade röster som tillsammans leker fram ett gitarrspel som rymmer klangen av en hel symfoniorkester. Det är intressant, lekfullt och oväntat – som ett vackert landskap som breder ut sig framför lyssnaren.

Hanna Enlöf och Ylva Eriksson kallar sig själva för musikaliska tvillingar. Och att de har något speciellt tillsammans råder det ingen tvekan om. I år fyller de båda 28 år och firar därmed ”halvlivsjubileum” som musiker tillsammans – och mycket har hänt sedan de träffades i hemstaden Falun som unga.

Under hösten 2016 släppte Good Harvest sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” I en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017 och följdes av turnéer tillsammans med bland andra Per Gessle och Kris Kristofferson.

Förutom att ha spelat på några av Sveriges största scener har duon även gjort TV-framträdanden på bland annat Idrottsgalan och Moraeus Med Mera, spelat runtom i både Europa och USA och utnämnts till ”Årets Band” vid Dalecarlia Music Awards.

du kanske även gillar