NYTT DATUM Hurula

Rock

Datum: lördag 5 mars, 2022
Tid: 21:00
Plats: Lilla salen
Pris: 295 kr stående onumrerat
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Hurulas konsert är flyttad från 4 februari till 5 mars, din köpta biljett gäller det nya datumet. Information till biljettköpare har skickats i mail den 21 januari.


Luleåsonen Robert Hurula inleder sin omfattade Nordenturné med premiär i hemstaden Luleå. Den 5 mars kommer han till Kulturens hus. 

Hurula har sedan sitt debutalbum ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” (2014) cementerat sig som en av de viktigaste artisterna i Sverige. Han hyllats för albumen ”Vapen till dom hopplösa” (2016), ”Klass” (2019) samt fjolårets ”Jehova” och mottagit kärlek från både kritiker och lyssnare. Han har belönats med en grammis i kategorin ”Årets Rock”- tre år i rad!

Gitarrockarens album ”Klass” från 2019 beskrivs som Hurulas mest personliga musikalbum och det blir allt tydligare att han är en av vår tids allra främsta och bästa samtidsskildrare. De gripande berättelserna om klass, utanförskap, psykisk ohälsa och bultande hjärtan i andrahandslägenheter har gjort Hurula till rösten för alla som lovat att aldrig någonsin bli som dem.

Det som är fantastiskt på skiva är om möjligt än mer fantastiskt live. Den 22 oktober släpper Hurula livealbumet ”På en grusbelagd parkeringsplats” och den 5 mars står han på scenen i Kulturens hus.

 

Åldersgräns 13 år.