Kraja – Isen sjunger

A cappella

Datum: söndag 1 december, 2019
Tid: 18:00
Plats: Lilla salen
Pris: 295 kr ordinarie, 250 kr studerande
Arrangör: Kraja
Köp biljett

Med unik samstämmighet och precision smälter fyra individuella röster samman till en unison enhet. Kraja har skapat ett eget musikaliskt universum, meditativt, gripande och poetiskt, vilket trollbundit publik såväl som kritiker. Efter flitigt turnerande i Sverige, Japan, Tyskland såväl som i många andra europeiska länder, fem album, samarbeten med symfoniorkester och en grammisnominering i bagaget har Kraja blivit stilbildande och ett av de mest framgångsrika svenska folkmusikbanden på den internationella musikscenen.

Julen 2019 innebär 19-årsjubileum för Kraja och detta firas med julturné. 2016 släpptes vinterskivan “Isen sjunger”, varpå Krajas uppskattade julkonserter kommit som en naturlig följd. Skivans tema jul och vinter rymmer egenskrivet material såväl som traditionella folkliga vintervisor samt några av våra mest välkända julsånger, här iklädda Krajas säregna harmonier och klanger som fängslat lyssnare både när och fjärran.

Lisa Lestander, Frida Johansson, Eva Lestander, Linnea Nilsson – sång

du kanske även gillar

Let's FACE november together

söndag 17 november, 2019, 17:00 - kl 19:00

Face vocal band kommer till Norrbotten för fjärde gången och är nu ett etablerat band på a cappella-scener runt om … Läs mer

Taggar: A cappella,