Lunchbiten – #RE-SPECT!

Soppa och underhållning när det är som bäst!

Lunchbiten

Datum: måndag 9 december, 2019
Tid: 12:00
Plats: Lilla salen
Pris: 180 kronor inklusive soppa
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett här

Skulle det smaka med soppa och underhållning till lunch? Bra! Under en knapp timme får du njuta av musik från scenen, mustig soppa, bröd, dryck och kaffe. 

Dagens föreställning: #RE-SPECT! Med Charlotte Lindmark, Susanna Lindmark, Stefan Söderlund och Sigurd Löf.

Dagens soppa: Lins- och bönsoppa med rostad majs och lök serveras med bröd & smör.

Om dagens föreställning:

”Det var bara ett skämt. Fast alla tyckte inte det var kul. Men jag fattade inte det då, fast jag fattar nu att jag borde ha fattat det då.”

#RE-SPECT! bygger delvis på unga människors egna erfarenheter om närhet, gränser, integritet och makt. På scen ser vi skådespelerskan Charlotte Lindmark, sångerskan Susanna Lindmark och musikerna Stefan Söderlund och Sigurd Löf. Tillsammans synliggör de, med nyskriven originalmusik av Susanna, hur små oskyldiga handlingar kan leda till destruktiva mönster. Och hur de kan brytas

“Med humor, allvar och musikens kraft ingjuter vi mod”.

”Jag var ihop med en kille i min klass och vi var störtkära. Vi hånglade överallt. Men efter ett tag blev han konstig, väldigt avundsjuk och långsamt men successivt började han kontrollera mig. Från början tyckte jag att det var gulligt.”

#RE-SPECT! är en föreställning som vill öppna upp för samtal och goda handlingar. Som vill visa att förändringen är närmare än vi tror – allt med värme, humor, allvar och musikens kraft.

Insläpp från och med klockan 11.30. Önskan om specialkost anmäles i god tid till Kulturens hus biljettkassa på telefon 0920- 45 59 00.

du kanske även gillar