Minnet

En show du sent ska glömma

Datum: tisdag 24 oktober, 2023
Tid: 18:30
Plats: Lilla salen
Pris: 80 kr upp till 18 år, 120 kr vuxna
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Peter Åberg, känd från TV4:s Talang, kommer till Kulturens hus och bjuder på en show du sent ska glömma. Det blir magi, jonglering, musik och humor när Peter visar hur minnet kan användas på ett bättre sätt med enkla medel och rätt teknik.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Peter Åberg är professionell cirkusartist och har turnerat över hela världen i över 10 år. Han slutade Top 3 i Talang 2022 med sina omöjliga nummer och har svenskt rekord i att memorera och lösa en Rubiks kub med ögonbindel.

I showen Minnet blandas magi, jonglering, humor och musik med olika tricks när Peter Åberg visar vad minnet är kapabelt till. Publiken får bland annat se prov på hur memorering går till och testa vad vårt eget minne klarar av att göra – vilket är mycket mer än vi tror! Allt du behöver är rätt teknik.

Föreställningen är rekommenderad för 9 år och uppåt men fungerar också för en familjepublik. Längd: ca 50 minuter.

 

“Jag klarade att minnas alla orden i utmaningen efter showen!” – Flicka 11 år

After school

Ladda upp inför showen i restaurangen Craft N Draft! De har ett after school-erbjudande för kvällen, en 90 gr cheddar cheeseburgare med sallad, dressing och pommes frites med festis för 139 kronor. Drop in eller förbokning. Restaurangen öppnar 17.00.

 

“Det bästa jag sett” – Pojke i fjärde klass

“Den här föreställningen borde ingå i skolplanen!” – Ivar Hecksher