Miss Li

Support: Myra Granberg

Datum: fredag 23 oktober, 2020
Tid: 20:00
Plats: Stora salen
Pris: 425 kr
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan “A Woman’s Guide To Survival” rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre “fasta”, återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre. 

– Jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i setet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

 

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

 

Support är Myra Granberg

Myra Granberg gör medryckande pop som för tankarna till artister som Syster Sol och Kapten Röd. Sommaren 2018 skrev hon kärlekshymnen ”Tills Mitt Hjärta Går Under” till sin lillasyster. Singeln mottogs varmt och klättrade snabbt på Spotifys virallista med nästan 4 miljoner streams.

 

Obs! Åldersgräns 13 år.


Student-rabatt!
Det här evenemanget har ett rabatterat pris för medlemmar i Teknologkåren samt Luleå Studentkår.
Läs mer här