Miss Li

Support: Myra Granberg

Datum: söndag 13 mars, 2022
Tid: 20:00
Plats: Stora salen
Pris: 425 kr
Arrangör: Kulturens hus
Köp biljett

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan “A Woman’s Guide To Survival” rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre “fasta”, återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre.


– Jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i setet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

 

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

 

Support är Myra Granberg

Myra Granberg gör medryckande pop som för tankarna till artister som Syster Sol och Kapten Röd. Sommaren 2018 skrev hon kärlekshymnen ”Tills Mitt Hjärta Går Under” till sin lillasyster. Singeln mottogs varmt och klättrade snabbt på Spotifys virallista med nästan 4 miljoner streams.

 

Obs! Åldersgräns 13 år.

Konserten med Miss Li flyttas fram till 13 mars 2022 kl. 20.00. Din biljett gäller automatiskt för det nya datumet.

Har du ej möjlighet att gå?
Då kan du återköpa din biljett i vår biljettkassa senast 11 januari 2021, 0920-45 59 00.

En hälsning från Miss Li:

“Jag saknar er så mycket att det gör ont. Och jag menar det verkligen!
 
Varje natt drömmer jag om att vi sjunger och dansar tillsammans. Varje morgon vaknar jag med träningsvärk för att jag har röjt så mycket på scenen, hoppat ner i publiken och sträckt ut mikrofonen för att kunna höra era vackra stämmor sjunga med alla i låtar.
 
Vårturnén 2020 var det absolut roligaste jag någonsin gjort. Tills en pandemi kom och satte krokben för det. Därför gör det extra ont att behöva meddela er att vi måste flytta fram turnén ytterligare.
 
Men min största önskan är att vi alla ska känna oss trygga och säkra när vi väl går på konsert och evenemang igen. Därför har vi tagit i och flyttat den ett helt år – till våren 2022.
 

Det känns kanske långt bort! Men när väl den dagen kommer så kommer vi kunna sjunga av hela våra hjärtan!”