INSTÄLLT***Mr Morfar med Allan Svensson***INSTÄLLT

Datum: torsdag 26 september, 2019
Tid: 19:00
Plats: Stora salen
Pris: 485 kr
Arrangör: Thorsson Produktion
Köp biljett

Mr Morfar är inställt pga sjukdom. Biljetter återbetalas i vår biljettkassa, har du svårt att komma in till oss så ring 0920 45 59 00 så kommer vi fram till bästa lösningen för att kunna betala igen dina biljetter.

 

Hur är är det att vara morfar idag? Du är i din bästa ålder, har ett bra jobb och är klar med uppfostran av barnen. Nu äntligen (jävlar!) kan du börja leva livet. Njuta av livets efterrätt. Hitta punkten. Lugnet. Meningen.
Men nä. Plötsligt blir det ännu mer att göra. Familjemedlemmar ska skjutsas hit och dit, olika tekniska problem ska lösas, svärsöner och svärdöttrar har tagit över all kontroll och ens röst har tappat sin pondus. Frugan ska resa kors och tvärs mellan alla världsdelar och lära sig nitton språk. Varannan vän tuppar av och telefonterrorister från Fonus ringer dagligen.

Hur ska man kunna hitta sitt Zen i denna röran?

Se Allan Svensson spela Mr. Morfar och känn igen dig. Eller din man. Eller din pappa. Eller din bror. Eller din mamma.

Barnbarn är som hyrbilar. Man hämtar upp dem, rena och fina. Med full tank. Och sen lämnar man in dem efter några dagar, lortiga och tomma. – Mr. Morfar

Allan Svensson är en av landets mest aktade skådespelare. Som julälskande brevbäraren Gustav i Svensson, Svensson nådde han in i alla svenskars hjärtan och har gjort massvis av roller i såväl filmer, tv och på landets största scener. Mr. Morfar är baserat på den internationella succéföreställningen The Grandad som har spelats i många länder världen över och till och med blivit långfilm.