Charlotte Lindmark: O/Roligt liv – en skuldsanering med styrketårar

Datum: söndag 31 mars, 2019
Tid: 19:00
Plats: Lilla salen
Pris: 295 kr
Arrangör: Glugg Produktion
Köp biljett
”Det ska bli en hisnande upplevelse för publiken och mig. Direktkontakt och uppriktighet. Mycket värme. Kontraster mellan bråddjup smärta och högtflygande galenskap med magskratt. En blandning mellan improvisation och skriven text. Där varje föreställning blir unik. Jag tänker inte likna någon du sett på cirkus, blivit skrämd av eller haft i porslin. Jag ska vara en alldeles egen och speciell clown som ingen tidigare upplevt.”
Det är inte lätt att vara clown. Det är inte heller alltid lätt att vara människa när det är så enkelt att tappa rösten, förståndet och sig själv. Det här blir en stund med varningsklockor, upprepningar, mönster och frågor. En livsprocessbetraktelse.
Charlotte Lindmark driver Glugg Produktion, ett företag med händelserika mellanrum. Hon tar sig an vitt skilda uppdrag som krönikör, radiopratare, utbildare, föreläsare och moderator. Hon skådespelar med galen humor på djupaste allvar och har i flera år skrivit och spelat föreställningar runt om i landet. Många har sett henne i tex ”Jag och min Pessimist”, ”Hope” och ”UNDER [är jag] BAR”. Nu är det dags för en ny monolog.
Väl mött!

Text och idé: Charlotte Lindmark
Regi: Mia Westin