Olof Röhlander – Omstart

Föreläsningsshow som tar dig vidare i livet!

Föreläsning

Datum: torsdag 25 april, 2019
Tid: 19:30
Plats: Stora salen
Pris: 380 kr
Arrangör: Kulturens hus och Lifeline
Köp biljett här

Behöver du en kick i rätt riktning? Inspiration för att ta dig vidare i livet? Då är det här föreläsningsshowen för dig!

Olof Röhlander, flerfaldigt utnämnd till Årets talare, ger dig tips, tricks och insikter. Han bjuder helt enkelt på motivation och kunskap av den riktigt användbara sorten.

Detta i tider då begreppet omstart aldrig varit viktigare än just nu. Vi möter ständiga förändringar i vår vardag och behöver hela tiden anpassa oss till nya situationer. Förr eller senare kommer vi alla till en punkt där vi behöver göra en omstart. I den nya föreläsningsshowen Omstart ger Olof Röhlander oss de nycklar vi behöver och visar med tydliga exempel hur vi lär oss att omstarta som riktiga proffs.

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, författare och en av Sveriges mest populära föreläsare. Han har blivit utnämnd både till Årets föreläsare (2009) och till Årets talare (2011 och 2015). Hans populära böcker Det blir alltid som man tänkt sigBli en vinnarskalle och Konsten att njuta av livet har sammanlagt sålt i över 150 000 exemplar.

 

”Ta inte dagen som den kom­mer. Livsnjutare ser till att själva skapa sina omständigheter. En bra dag uppstår inte av sig själv.” /Olof Röhlander

 

Föreläsningens längd: 90 minuter. Ingen paus.

du kanske även gillar