Sune – Ensam Hemma Nytt datum!

Familj

Datum: lördag 6 november, 2021
Tid: 17:00
Plats: Stora salen
Pris: 550 kr ordinarie, 440 kr barn
Arrangör: Lifeline
Köp biljett

Nytt datum är lördag 6 november 2021 kl. 17.00.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Om du inte kan gå då så går det bra att göra ett återköp via Kulturens hus biljettkassa 0920 – 45 59 00, senast 26 oktober.

Lifeline som arrangör meddelar: Vi vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.


Sune är tillbaka i en svindlande familjeföreställning på teater.

Under de senaste åren har vi inte bara fått följa Sune på bioduken, utan också genom två roliga, hysteriska och framgångsrika föreställningar på scen, Sune ”Kaos i Fredagsmyset” och Sune’s Jul.

Nu är det nu åter dags igen att stifta bekantskap med Sveriges mest älskade familj, allas vår familjen Andersson. Denna gång i en rolig och spännande familjeföreställning om Sune som blir Ensam Hemma! Eller? Blir han det. I Glimmerdagg smyger inte bara ensamma möjliga flickvänner runt, utan också en och annan tjuv.

Missa inte årets familjeföreställning fylld med underhållande skådespelare .

Sören & Anders karaktär Sune som sedan starten sålt fler än 5 miljoner böcker handlar om Sune Andersson som är en kille i skolåldern, han bor en tvåvåningsvilla med sin pappa Rudolf, mamma Karin, storasyster Anna och Lillebror Håkan ”Bråkan”.
De två senaste scenföreställningarna sålde närmare 70 000 biljetter.

Kulturens hus har ett begränsat antal sittkuddar, ta gärna med sittkudde, gärna bälteskudde.

Längd: ca 2 h inkl paus

Du kanske även gillar