INSTÄLLT The Who Sweden – Mats Ronander – Lagaylia – Janne Åström

hyllning Rock

Datum: fredag 18 mars, 2022
Tid: 19:30
Plats: Stora salen
Pris: 705 kr ord, 605 kr balkong/skymd sikt
Arrangör: PJP & Stockhouse
Köp biljett

Eventet är inställt, information har skickats den 17 januari till den mail du uppgav vid biljettköpet.

 

En svensk hyllning till ett av världens genom tiderna största rock-band – THE WHO. Delar ur rockmusikalerna TOMMY och QUADRAPROPHENIA och musik från hela deras repertoar från 1964(!) och framåt. Samt den näst intill osannolika historien om The Who. LIVE med ett 6 mannaband.

 

Vi kommer få höra oförglömliga klassiker från hela The Whos karriär, från ”I Can´t Explain” och “My Generation” till mästerverk som ”Pinball Wizard”, ”Who Are You” och ”Baba O´Riley” samt förstås ”We Don’t Get Fooled Again

 

Mats Ronander, Lagaylia Frazier och Janne Åström genomför denna live-hyllning tillsammans med ett 6-mannaband, där de inte bara framför låtarna – på sitt sätt – och delar ur de två rockoperorna, utan också belyser den nästintill osannolika historien om The Who, gruppen från London som i över 50 år hållit ställningarna som just ett av världens största rockband!

 

Den betydelse THE WHO haft för rockmusikens utveckling kan knappast överskattas. Deras energifyllda rock som redan på 60-talet revolutionerade sättet att spela till rockoperorna ”Tommy” och ”Quadrophenia” samt mängden av hits, arenaturnéer och finurliga texter har resulterat i kanske en av rockvärldens mest fascinerade resor.

 

Mer info: www.thewhosweden.se

Arrangör: www.pjp.se & www.stockhouse.se

 

Föreställningen är i 2 akter med paus. CA 2 h 30 min – inkl. paus.
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck.