Klubb Kultur


Gå med i Kulturens hus medlemsklubb.
För dig som vill ha mer kultur, exklusiva erbjudanden och rabatter.

Det här får du:

  • Möjlighet att förhandsboka evenemang
  • Rabatt på utvalda evenemang
  • Gratis medlemskap
  • Nya erbjudanden via e-post

 

Jag vill gå med. Hur gör jag?

Du kan anmäla dig nedan, eller i Kulturens hus biljettkassa, 0920-45 59 00.

Anmälan Klubb Kultur

 

Så funkar det

Mer kultur. För mindre pengar.

Klubb Kultur är precis som det låter – en klubb för dig som gillar att uppleva kultur av olika slag. Som medlem får du finfina erbjudanden som gör att du nu kan njuta av ännu mer kultur – till ännu bättre priser. I huvudsak är det förmåner som berör evenemang på Kulturens hus i Luleå, men medlemskapet ger dig även rabatter med mera på andra aktiviteter med kulturell anknytning.

Alldeles gratis. Och alldeles underbart.

När du går med i Klubb Kultur får du erbjudanden via e-post och vårt digitala nyhetsbrev. Du kan även hitta information om Klubb Kulturs förmåner på denna webbplats.

Dessutom arrangerar vi medlemskvällar med bland annat underhållning, framträdanden, mingel och klubbinformation. Naturligtvis är klubbmedlemskapet alldeles gratis. Och alldeles underbart för dig som tycker att kultur sätter guldkant på livet.

Medlemskapet.

Medlemskapet är gratis och personligt. De erbjudanden du får gäller endast dig och du kan inte låna ut ditt medlemskap till någon annan. Du ansvarar själv för att uppge ditt medlemskap vid inköp i Kulturens hus biljettkassa samt att använda dig av det vid inköp via ticketmaster.se

Om medlemskapet missbrukas förbehåller Kulturens hus sig rätten att avsluta det. Du kan säga upp ditt medlemskap precis när du vill. Ring Kulturens hus i Luleå på 0920-45 59 00 (välj knappval 1) eller maila klubbkultur@lulea.se

Informationshantering.

För marknadsföring av klubbens aktiviteter och erbjudanden ger du som medlem Kulturens hus rätt att lagra information från din ansökan. Uppgifterna kommer inte att säljas till utomstående aktörer.