Konferens


Hur ser din drömkonferens ut? Luleå är valmöjligheternas stad och vi ger dig en minnesvärd konferens som passar just dina önskemål. Utgå från möten med insikt och utsikt i Kulturens hus och lägg till vad du vill när du bokar din konferens! Här i Luleå finns såväl nöjen och shopping som exotiska natur- och kulturupplevelser alltid i din närhet.
 

Stort eller smått. Enkelt eller flott.

Kulturens hus, mitt i Luleå centrum, är en populär mötesplats fylld av liv och lust. Vill du ha ett storslaget möte med kulturella inslag som finns i huset? Eller vill du hålla små avskilda möten? Vi har lokalerna och resurserna för både och, Kulturens hus är en av Luleås största mötesanläggningar. 

Hos oss arrangeras allt från frukostmöten, kongresser, mässor, konferenser, utställningar och evenemang. I vår fina restaurang kan du njuta av välsmakande måltider och magnifik utsikt över Luleås norra hamn.


Massor av upplevelser. Som väntar på dig.

Såväl inne i Kulturens hus som utanför väntar massor av upplevelser. Med vårt läge vid vattnet kan du njuta av vackra sommarnätter med midnattssol och du tar dig lätt ut i vår fina skärgård. Vintertid erbjuder vi exotiska upplevelser ute på den frusna havsisen. I huset hittar du även bibliotek, konsthall, turistbyrå och här hålls över 300 evenemang per år. Allt från sagoläsning till konserter med stora artister. Låt dig bli inspirerad av såväl den vackra utsikten som av alla kreativa verksamheter i huset.

 

Hur tar du dig hit? Snabbt och smidigt så klart!

Med bra kommunikationer, såsom flyg, tåg, buss och biltrafik, är Luleå alltid lätt att nå även för dig som bor en bit bort. Med till exempel 14-18 dagliga flygförbindelser mellan Stockholm och Luleå tar du dig hit på en dryg timme. Luleå Airport ligger bara 10 minuter från centrum. På gångavstånd från Kulturens hus finns boenden med kapacitet på 1300 bäddar.

 

Se våra konferenspaket!