Sagt om oss


JESPER CARON

Har genom åren som föreläsare bokat in närmare 1000 möteslokaler. Att lokalen håller måttet och att personalen på plats är professionella är en viktig komponent för att jag ska kunna prestera på topp. Vill verkligen lyfta fram personalen på Kulturens hus. Så bra på att känna in och läsa av vad jag som kund ville ha. De var väl förberedda och gjorde små extra tjänster som råkade dyka upp. Spontant och med glädje. Mitt arbete hade varit mycket enklare om det var så det fungerade överallt, men så är det inte. Lyxigt därför när det händer. Tusen tack för exemplarisk service.
– Jesper Caron, föreläsare

NENET

Jag tycker ni har fått till allt riktigt bra! Jag är imponerad över hur allting funkade och flöt på och att ni hade sådan koll på allt från mikrofonerna till information. Det uppskattas och gör att man känner sig trygg att boka hos er!
– Åsa Koski, projektoperatör Nenet

TRIVECTOR

Vi valde Kulturens hus för en tredagars workshop med 60 deltagare och är mycket nöjda med detta. Kulturens hus har mycket hjälpsam personal och är oerhört flexibla om något behöver ändras eller fixas under arrangemangets gång. Dessutom är det fräscha och rymliga lokaler, god mat och vi fick även möjlighet att ha sittande middag en av kvällarna samt mingel och plock den andra. Vi är mycket nöjda med Kulturens hus och kan starkt rekommendera det för liknande arrangemang!
Kraftsamling är ett projekt som jobbar med att skapa mötesplatser dit alla i Norrbotten är välkomna. Kulturens Hus är just en sådan plats där man känner sig välkommen! Under den senaste Kraftsamlingskonferensen i februari 2014 samlades över 500 personer för att samtala om Norrbottens framtid. Som arrangör är man alltid mån om att allt ska funka och att deltagarna ska trivas. Personalen på Kulturens Hus är mycket serviceinriktade och hjälper till med allt från smått till stort. De såg tillsammans till att kvällen genomfördes utan problem. Vi har därför valt att återkomma även 2015 med den sista Kraftsamlingskonferensen.

 – Linda Rönnbäck, projektledare Kraftsamling

SSNf:s Kongress Luleå 19-20 mars 2014

Kulturens hus är fräscht och modernt och det finns lösningar för det mesta. Det visade sig att anläggningen passade perfekt för våra behov av lokaler och utställarytor. Det som dock stack ut allra mest var den personliga servicen, att all personal i ”huset” hade en exceptionellt hög servicenivå, och många var dom – överallt fanns husets personal framme för att tillfredsställa våra egna och våra deltagares önskemål. Jag är mycket glad att vi valde Luleå och Kulturens Hus för vår konferens!
  – Mia Forslöf, VD Eventool

2013: Vi har valt att arrangera Webbdagarna på Kulturens hus i Luleå tre år i rad för att de har en fantastisk hjälpsam personal som är väldigt tillgänglig och stöttande både inför, under och efter eventen. De tar ett stort ansvar för att säkerställa att både vi som arrangörer och våra konferensdeltagare blir nöjda med de arrangemang som vi genomför. Dessutom har Kulturens hus väldigt fina och användbara lokaler som lämpar sig utmärkt för våra event.

– Yasmin Tilles, projektledare Webbdagarna

Vi har valt att lägga våra nätverksträffar för HR & Hälsonätverket i Luleå på Kulturens hus. Fräscha konferensrum, härliga ytor och god mat. Gästvänlig personal som har det där lilla extra, ända från bokning till genomförande. Vi är alltid nöjda och längtar tillbaka!
Ett bra samarbete ger goda förutsättningar för lyckade evenemang. Därför har vi valt att sedan några år tillbaka arrangera Näringslivets Pris i Kulturens hus.

Gå in och titta på bilder från Näringslivets pris 2013.

Gå gärna in och titta på bilder och filmer från Näringslivetpris Luleå 2012. Länk bilder

FOKUS NORR

Vi vill tacka Kulturens hus med konferensvärdar, tekniker m.fl. för gott samarbete med vår konferens FOKUS NORR 2012 vilket bidrog till att den blev en framgång. Se bildspel från FOKUS NORR 2012 

Jag hade administrativt ansvar för FSS Socialchefsdagar 2010 (inbjudan bifogas) som genomfördes i Luleå sept/okt. Mitt personliga intryck var att allt fungerade mycket bra i allt från bemötande till lokaler o mat! Det är nog det ”bästa” ställe/ort som jag varit med om att genomföra Socialchefsdagarna under de nio år som jag varit med runtom i Sverige. Jag har även hört samma intryck från medlemmar i föreningen och utställare.

Vid förra årets konferens så var det även ett flertal av deltagarna som sa att det var bättre förra året i Luleå! Jag kan starkt rekommendera Luleå som ort och Kulturens hus som konferensanläggning.
Med vänlig hälsning, Staffan

Se bildspel från FSS kongress

SFOG2007

Vi alla är mycket nöjda efter kongressen och vi har fått väldigt många positiva kommentarer om byggnaden och kongressarrangemanget som helhet.
– Torbjörn Bäckström Kongress president SFOG 2007