Upplevelser och aktiviteter


Förena nytta med nöje. Kombinera din konferens med en rolig aktivitet. Såväl inne i Kulturens hus som utanför väntar massor av upplevelser. Naturligtvis kan vi också hjälpa dig som har önskemål om andra aktiviteter.

 

 

drink tillval

Blanda cocktails som ett proffs

Blanda ditt möte med en läskande drink. På Kulturens hus kan ni ha ett trevligt möte och samtidigt umgås på ett avslappnat sätt genom att blanda drinkar som riktiga proffs. Givetvis under instruktioner och inspiration från oss.

Kontakta oss här för mer information och prisuppgift.

 

 

konsert tillval

Konsert och möte

Varför inte njuta av en inspirerande föreställning efter en dag fylld av nya insikter? Hör av dig så berättar vi mer om hur vi förgyller er kväll.

Kontakta oss för mer information om spännande konserter/föreställningar.

 

 

 

lunch tillval

Lunch on Ice

Ni får låna varma kläder och vi tar en kort promenad till Luleås norra hamn. Härifrån sparkar vi ut på isen med sparkstöttingar. Vi provar på pimpelfiske och under tiden förbereder vår guide lunch över öppen eld. Det blir en god måltid som vi avnjuter sittandes på renskinn ute i snön. Den som vill får också prova på att promenera med snöskor. 

Tillägg på konferenspaket: fr. 670:-/person.

 

 

skoter tillval

Snöskotersafari 

Ni får låna varma kläder, det vill säga skoteroverall, skoterskor, mössa och handskar. Därefter åker vi ut på en timmes lång expedition. Färden går ut på den isiga Bottenviken och längs snötäckta skoterleder i skogen. Vi pausar för att njuta av varm dryck och norrländska delikatesser som till exempel rökt korv, renkött, smörgåsar och hembakade bullar.

Tillägg på konferenspaket: fr. 1.245:-/person.

 

 

 

konst tillval

Konst och kreativitet

Rama in ert möte med en inspirerande konstvisning och en kreativ aktivitet i vår konsthall. Allt under ledning av en konstpedagog. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan inspirera!

Tillägg på konferenspaket: fr. 270:-/person.

 

 

skärgård tillval

Skärgårdskryssning

Välkommen till en härlig kryssning i Norrbottens underbara skärgård! Vi erbjuder bland annat en kryssning till vackra Brändöskär, med räkbuffé, skärgårdsbuffé eller trerätters middag.

Kontakta oss här för mer information och prisuppgift.

 

 

På samtliga priser tillkommer moms.

Boka ditt möte här.