Upplevelser och aktiviteter


Förena nytta med nöje. Kombinera din konferens med en rolig aktivitet. Såväl inne i Kulturens hus som utanför väntar massor av upplevelser. Naturligtvis kan vi också hjälpa dig som har önskemål om andra aktiviteter.

Alla upplevelser nedan går att lägga till i er konferensbokning. Kontakta oss gärna så tar vi fram olika förslag enligt era önskemål.

 

 

Person häller upp en öl i ett glas.

Ölprovning i restaurangen

Vår restaurang Craft n’ Draft är en gastropub där maten och ölen står i fokus. Här kan ni avrunda ert möte och låta våra Beer Masters ta med er på en smakresa där mat och öl kombineras till en helt ny upplevelse!

 

 

Kvinnlig artist som sjunger i mikrofon.

Konsert och möte

Varför inte njuta av en inspirerande föreställning efter en dag fylld av nya insikter? Du kan kombinera ditt möte med valfritt evenemang i Kulturens hus. Se allt som händer här.

 

 

Bild på människor som lagar mat utomhus.

Lunch on Ice

Ni får låna varma kläder och vi tar en kort promenad till Luleås norra hamn. Härifrån sparkar vi ut på isen med sparkstöttingar. Vi provar på pimpelfiske och under tiden förbereder vår guide lunch över öppen eld. Det blir en god måltid som vi avnjuter sittandes på renskinn ute i snön. Den som vill får också prova på att promenera med snöskor. 

 

En person kör snöskoter.

Snöskotersafari 

Ni får låna varma kläder, det vill säga skoteroverall, skoterskor, mössa och handskar. Därefter åker vi ut på en timmes lång expedition. Färden går ut på den isiga Bottenviken och längs snötäckta skoterleder i skogen. Vi pausar för att njuta av varm dryck och norrländska delikatesser som till exempel rökt korv, renkött, smörgåsar och hembakade bullar.

 

En färgglad målning och en person som håller i en passepartout.

Konst och kreativitet

Rama in ert möte med en inspirerande konstvisning och en kreativ aktivitet i vår konsthall. Allt under ledning av en konstpedagog. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan inspirera!

 

 

Ett kryssningsfartyg som kör på vattnet.

Skärgårdskryssning

Välkommen till en härlig kryssning i Norrbottens underbara skärgård! Vi erbjuder bland annat en kryssning till vackra Brändöskär, med räkbuffé, skärgårdsbuffé eller trerätters middag.