Konsthall


Vill du uppleva konstutställningar av olika slag? Eller vill du skapa själv? I Konsthallen finns allt från utställningar och föreläsningar till öppen bildverkstad och guidade visningar.

Egentid i Konsthallen?

Vill du få en stund för bara dig och konsten finns i dessa tider möjlighet att se utställningarna på egen hand innan Konsthallens officiella öppettider. Det går att boka ett besök tisdag till fredag kl. 10-12 fram till december. Kontakta personalen innan besöket: Erica Rönnbäck på tel.nr. 070 – 389 44 04

Nybörjare eller inbiten konstkonsument? Välkommen till oss!

I Konsthallen visar vi konst med stor variation när det gäller teknik, uttryck och ursprungsland. Oftast visar vi samtida konst, som tolkar och utforskar tillvaron på ett spännande sätt.

Se aktuella utställningar

 

Kreativt och kul. För alla åldrar.

Vår ateljé är perfekt för dig som vill vara kreativ själv. Här kan du, oavsett ålder, skapa på din egen nivå. Vi erbjuder även föreläsningar, kurser, teambuilding samt aktiviteter för skolor och pedagoger.

Se våra aktiviteter

 

 

Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök på Konsthallen så vi städar utsatta ytor dagligen och handsprit finns i receptionen. Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Vi önskar även att du tvättar händerna när du kommer utifrån, håller ett respektfullt avstånd till andra och hostar och nyser i armveck eller näsduk.