Konsthall


Nybörjare eller inbiten konstkonsument? Välkommen till oss!

I Konsthallen visar vi konst med stor variation när det gäller teknik, uttryck och ursprungsland. Oftast visar vi samtida konst, som tolkar och utforskar tillvaron på ett spännande sätt.

Se aktuella utställningar

I Konsthallens luftiga lokaler på drygt 500 kvm finns goda möjligheter att hålla avstånd till varandra

Program och visningar
Lunchvisning varje onsdag med start 8 september 12.30 i Konsthallen.

Åtgärder på plats

  • Information om våra åtgärder för ett säkert besök.
  • Vi säkrar upp publikflödet och hänvisar våra besökare i rätt riktning.
  • Extra städ av utsatta ytor görs dagligen.
  • Möjlighet för besökare att tvätta händerna.
  • Handsprit är utplacerade i lokalerna.

Digitala visningar
Vi kommer inom kort att kunna erbjuda en digital tur och mikrovisningar så att så många som möjligt ska kunna ta del av utställningen även hemifrån.

Tillsammans bidrar vi till minskad smittspridning
Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk eller har minsta symptom.


Kreativt och kul. För alla åldrar.

På grund av de utökade restriktionerna är våra öppna workshops inställda i avvaktan på nya direktiv från Folkhälsomyndigheten.


Vår ateljé är perfekt för dig som vill vara kreativ själv. Här kan du, oavsett ålder, skapa på din egen nivå. Vi erbjuder även föreläsningar, kurser, teambuilding samt aktiviteter för skolor och pedagoger.

Se våra aktiviteter

Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök på Konsthallen så vi städar utsatta ytor dagligen och handsprit finns i receptionen. Vi ber ödmjukt att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Vi önskar även att du tvättar händerna när du kommer utifrån, håller ett respektfullt avstånd till andra och hostar och nyser i armveck eller näsduk.