Skapande aktiviteter i Konstlabbet


I Konstlabbet får du utveckla din kreativitet genom att skapa i en lugn och inspirerande miljö. Du får pröva olika material och uttryck inom bild och form.

Vi utgår ifrån Konsthallens utställningar så innehållet varierar.

Våra aktiviteter är kostnadsfria under 2023.


Konstlabb/BABY

Riktar sig till vuxen med baby ca 7-14 månader. Vi börjar med en visning av utställningarna i Konsthallen och avslutar i Konstlabbet, där barnen får utforska färgens värld. Självklart med ätbar färg. Tre tillfällen på våren och tre på hösten.

Konstlabb/EFTER FÖRIS 

Kreativt skapande efter förskolan för barn i åldern 3–6 år och medföljande vuxen. Vi pratar om konsten och skapar med färg och form. Mellis finns att köpa till självkostnadspris. Tre tillfällen på våren och tre på hösten.

Konstlabb/HELG 

Mellan september – maj är Konstlabbet öppet på helgen under Konsthallens öppettider för dig som vill skapa själv. Alla åldrar.

Konstlabb/LOV 

Under skolloven har Konstlabbet olika aktiviteter riktade till skollediga barn och unga.

Konstlabb/SENIOR

För dig som är pensionär och har möjlighet att delta dagtid. Vi startar med en fördjupande visning i Konsthallen och avslutar med en kreativ workshop i Konstlabbet. Fika ingår. Tre tillfällen på våren och tre på hösten.

Konstlabb/SOMMAR 

Under sommaren är Konstlabbet öppet under Konsthallens öppettider för dig som vill skapa själv.

Barnsöndagar i Konstlabbet

Fokus på barnen i hela Kulturens Hus med lustfyllt skapande i Konstlabbet. För barn från 3 år och medföljande vuxen. Tre tillfällen på våren och tre på hösten.

Aktuella datum och tider för aktiviteterna i Konsthallen hittar du på denna sida.