Skapande aktiviteter


I vår ateljé kan du släppa loss, prova nya utmaningar och experimentera. Utmärkt för dig som vill utvecklas och se saker ur nya perspektiv! Vår ateljé inspirerar. Här vågar du testa olika material och uttryck i bild och form. Vi ger utmaningar och berikar med frågor och funderingar. Du får nya tankar som utvecklar ditt bildseende. Och du ser plötsligt bilder ur flera olika perspektiv.


Ateljén stängd

Med anledning av coronaviruset är Konsthallens pedagogiska verksamhet pausad. Vi hoppas kunna välkomna er tillbaka inom kort!

 

Öppen Bildverkstad 

Vår ateljé är en kreativ plats för alla åldrar. På lördagar är den öppen för dig som vill skapa själv. På grund av Coronapandemin kommer vi att ha begränsat antal platser och välkomnar 10 personer åt gången. Inga förkunskaper krävs, alla är med utifrån sina förutsättningar.

Datum 

Tid:

 

Konstworkshop för barn

Lustfyllt skapande för barn från 3+  och medföljande vuxen. Vi inspireras av aktuella utställningar och provar olika tekniker, material och sätt att skapa på. Kl. 13 börjar vi med en visning av utställningarna och sedan går vi in i ateljén och jobbar  tillsammans med en konstpedagog. På grund av Coronapandemin kommer vi att ha ett begränsat antal platser och välkomnar 10 barn med 1 medföljande vuxen och eventuellt syskon. Biljett betalas i Bibliotekets kassa. Inga förkunskaper krävs, alla är med ut ifrån sina förutsättningar. Samling vid Konsthallens reception, mer information kommer snart.

Datum:

Tid:

Pris:

Fredagsmys

Sagoläsning och skojigt skapande! Vi börjar med saga i Reginerummet i Stadsbiblioteket och fortsätter sedan med en konstvisning och skapande verksamhet i Konsthallens ateljé. För barn 3+ och medföljande vuxen. Aktiviteten tar ungefär en och en halvtimme. Ta gärna med egen frukt/mellanmål.

Begränsat antal platser – biljetter delas ut i Reginerummet.

Datum:

Tid:

Fri entré!