Kulturens hus lanserar digitalt mötesrum

Nyheter
Det nya mötesrummet ger företag de bästa förutsättningarna för lyckade distansmöten.

På måndag lanserar Kulturens hus ett digitalt mötesrum med teknik som ger de bästa förutsättningarna för ett lyckat distansmöte.

Just nu är det många företag som fattar avgörande beslut för framtiden. Nuvarande situation kräver ofta att dessa fattas digitalt, vilket kan vara en utmaning. Teknikstrul, dålig internetuppkoppling och taskigt ljud kan sätta käppar i hjulen. För att hjälpa företagen med sina distansmöten har Kulturens hus införskaffat den senaste tekniken för videomöten. Med högkvalitativa mikrofoner, högtalare och kameror kan några mötesdeltagare samlas och ansluta till en mängd andra deltagare digitalt.

Med en affärsidé som bygger på möten har vi i dessa tider behövt tänka om. Behovet att träffas kvarstår, det behöver bara ske på andra sätt. Därför lanserar vi ett digitalt mötesrum som är utrustat med teknik som ger de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte säger, Anette Gustafsson, Mötesrådgivare på Kulturens hus.

Sänker trösklarna

Konferensrummet bokas direkt av kunden via Kulturens hus hemsida. Alla lediga tider är synliga och bokningsbara per timme. På plats i Kulturens hus finns också mötesrådgivare som hjälper till med all teknik. Allt som kunden behöver ta med är en dator.

Just nu är det viktigare än någonsin att möten blir av. Därför vill vi också sänka trösklarna och erbjuda rummet bokningsbart per timme. Vår förhoppning är att alla företagare som har ett mötesbehov nu ska kunna få den möjligheten, säger Anette Gustafsson, Mötesrådgivare på Kulturens hus.

Lunch och konferensfika finns som tillval och kan levereras direkt till rummet om kunden önskar det. Det nya mötesrummet finns tillgängligt från och med måndag den 30 mars.

Läs mer om konferensrummet

Mer läsning inom kategorin Nyheter