Presentkort


Årets julklapp 2021 är evenemangsbiljetten! Köp ett presentkort hos oss och låt den du ger det till välja mellan hundratals evenemang i Kulturens hus.

I år utsågs evenemangsbiljetten till årets julklapp. Vi, som anser att den är det varje år, tycker såklart att det är jätteroligt att fler också uppmärksammar det! Att gå på ett evenemang är inte bara här och nu – det blir ett minne för livet. Dessutom slipper du julklappsstressen. Ja, fördelslistan kan göras lång – kom till oss och köp ett presentkort med en gång!

Så här fungerar det:

  • Valfri summa – du väljer själv hur mycket du vill ge
  • Levereras i snyggt presentkuvert – klappat och klart!
  • Aktuellt program följer med i kuvertet
  • Giltigt i ett år från inköpsdatum

Köp ditt presentkort i vår biljettkassa

Klicka här för att se aktuella öppettider.


Julklappstips

Bild på sångerskan Moonica Mac
Moonica Mac 12/2 Så mycket bättre-aktuella Moonica Macs texter är lika träffsäkra som poetiska, och hennes röst beskrivs som ofta som överjordisk.

 

Hurula 4/2 Med sina gripande berättelser om klass, utanförskap, psykisk ohälsa och bultande hjärtan i andrahandslägenheter är Hurula rösten för alla som lovat att aldrig någonsin bli som dem.

 

Sarah Klang 6/5 Med sin mäktiga röst levererar hon sin alldeles egna sammanflätning av pop och americana, med obotlig hjärtesorg och klassiska kärlekslåtar som utgångspunkt. 

 

Klassiska serien och Jazzserien 2022 En julklapp som sätter guldkant på hela året! Under 2022 ingår sex konserter i Jazzserien och fem konserter i Klassiska serien. Häng med på en kontrastrik resa tillsammans med Norrbotten Big Band och Norrbottens Kammarorkester.

 

Johan Airijoki och Malmfältens Rockklubb 29/1 Vacker glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerad bluesrock utlovas när Johan Airijoki kommer till Kulturens hus med rykande färska albumet ”Får jag vara din kille”.

 

The Match – Cullberg 1/2 Anrika Cullberg bjuder på modern dans när den är som bäst. 

 

Frida Hyvönen 25/2 öppenhjärtigt och ofiltrerat om livets alla aspekter: döden, föräldraskapet och klimakteriet. Dramatiska pianomelodier får berättelserna att kännas ännu mer levande.

 

Vill du veta mer om allt som händer?
Under 2022 gästas vi av artister som Jill Johnson, Sabaton, Miriam Bryant, Jon Henrik Fjällgren, Labero, Mikael Wiehe, Lena Philipsson m.fl.

Se alla evenemang här.