Två nya släpp!

Nyheter
Se vem som gästar det nya After Work-koceptet Eat n' Enjoy. Dessutom: En fartfylld helkväll i salsans tecken när Kuba-aktuella La Nordika kommer hit.

I vår åker Oscar Danielson ut på en omfattande Norden-turné. Endast tre av datumen är på svensk mark, och håll i dig – ett av dem är i Kulturens hus den 20 april. Dessutom bjuder vi in till en fartfylld salsakväll med livemusik och dans den 21 mars. På scen står salsa- och latinorkestern La Nordika som även är aktuella för spelning på Kubas största musikfestival Cubadisco.


Salsa Night med La Nordika
Lördag 21 mars kl. 20.00 @Restaurangscenen

Den colombianske slagverkaren Alexis Duran har fört samman några de bästa och mest begåvade instrumentalisterna inom genren. Med musiker från Sverige, Colombia, Dominikanska republiken, Chile och Kuba blir det influenser från världens alla hörn. Här får vi njuta av salsaklassiker och ännu outgivna låtar inom bland annat jazz, latinjazz, salsa, bomba och plena. Välkommen till Salsa Night – en fartfylld helkväll med två live-set, musik och dans!

Till evenemanget


Eat n’ Enjoy med Oscar Danielson
Måndag 20 april kl. 17.30 @Loungen

Oscar Danielson gör ett exklusivt och intimt framträdande där musiken och textförfattandet står i fokus. Till tonerna av låtar som ”Besvärjelse” och ”Tröst” (från det nysläppta albumet ”Det här kan bli året som jag faller”) får du njuta av restaurangens fantastiska Poké Bowl. Och i samtal med Malin Winberg delar Oscar med sig av själva essensen i hans textförfattande – barn, livspussel och en ständigt tickande klocka. En After Work som gör gott för öron, mage och själ!

“Jag har svårt att komma på någon som skriver lika bra poplyrik på svenska …” 

Po Tidholm, DN

Till evenemanget

Mer läsning inom kategorin Nyheter